Planlæg rejsen til Mallorca til sommer

mallorca

Er du begyndt at savne sol og sommer, sangria og sandstrand? Er du sikker på, at din ferie skal være god, med sol og vand, men har du endnu ikke besluttet dig for en destination? Hvorfor ikke booke flybilletter til Mallorca? Den spanske ø har alt det der gør en god sommerferie. Læs med her og få gode tip til at planlægge din rejse til Mallorca til sommer.

Billige flybilletter til Mallorca

Uanset om du allerede ved, at du skal med familien til Mallorca i år eller ej, så er der tre ting der taler stærkt for din Mallorcatur. For det første er det nemt at finde billige flybilletter til Mallorca. For det andet kan du flyve direkte fra flere steder i Danmark til Mallorca. For det tredje, så er Mallorca så populær en destination for danskere, at det er forholdsvist nemt at finde en flyafgang, der passer dig.

Mallorca er i det hele taget en alsidig destination. Her er masser af charterafgange for børnefamilierne, der ønsker at købe en pakkerejse. Men der er bestemt også mange muligheder for dig, der er lidt mere kræsen og gerne vil skræddersy din helt egen ferie. Sidstnævnte er faktisk ret nemt. Ikke mindst fordi der netop er så mange muligheder for overnatning og transport på Mallorca – også uden om charterbureauerne. I kan leje en bil hjemmefra, men det er ganske nemt at leje en bil i lufthavnen, når I er ankommet med jeres flybilletter til Mallorca.

En ferie for hele familien

Du kender sikkert bedst Mallorca, som en populær feriedestination, for mennesker som søger sol og strand i deres sommerferie. I mange år har øen da også været et yndet mål for charterturisterne og børnefamilier. Men Mallorca er så meget andet end det. Mallorca har også mange natur- og kulturseværdigheder, som det er værd at tage et kig på. Faktisk er Mallorcas bjergområde Serra de Tramuntana på UNESCOS verdensarvsliste. Danmark er 12 gange større end Mallorca.

Det betyder, at uanset hvor på øen I vælger at bo, så er der ikke langt til hverken bjerge, strand eller shopping. Derfor er det også nemt at planlægge en dejlig familieferie, hvor der er gode oplevelser for alle størrelser. Vil I gerne bo kystnært, men med gode muligheder for at shoppe og gå ud at spise, så kan I for eksempel bo i Palma, som er Mallorcas hovedby. Har I nogle festglade unge mennesker med, så er det derimod en kendt sag, at det er den gamle by Alcúdia, I bør besøge.

Har I børn med, er det ganske nemt. Overalt er der nemlig gode aktiviteter for børn. For eksempel er der masser af sjove udendørs vandlande, som nok kan henrykke både store og små. Er I mere til kulturelle oplevelser er, for eksempel, La Seu katedralen i Palma eller fæstningen i Alcúdia et besøg værd. De aktive kan nyde masser af gode vandreruter, ligesom der er rig mulighed for at leje mountainbikes eller citybikes og tage på friske køreture i bjergene eller langs kysten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *