En glasskraber er uundværlig, når du pudser vinduer og spejle

Glasskraber

Når du gør rent, er en glasskraber uundværlig. Du kan nemlig anvende den til en lang række formål. Blandt andet er det et essentielt redskab, når du skal pudse vinduer og spejle. Men derudover kan du også anvende glasskraberen til at fjerne klistermærker på vinduer, fastbrændte madrester på komfuret og meget mere. Derfor bør du altid have en glasskraber liggende blandt dine rengøringsremedier.

Se på Youtube hvordan du bruger din glasskraber.

Her kan du anvende en glasskraber

Der er flere forskellige situationer, hvor du med fordel kan anvende glasskraberen. Du kan blandt andet anvende redskabet til at fjerne lak og malingsrester fra vinduer. Du kan også anvende redskabet til at fjerne klæbemidler. Det kan eksempelvis være klæbemiddel fra klistermærker. Du kan også anvende skraberen, hvis du er kommet til at brænde noget mad fast på dit komfur.

Sådan anvender du en glasskraber

Når du skal bruge glasskraberen, er det vigtigt, at du hele tiden skraber i den samme retning. På den måde minimerer du nemlig risikoen for ridser. Derfor er det også vigtigt, at du hele tiden sikrer dig, at glasfladen er våd, når du anvender skraberen. Ellers risikerer du, at der kommer ridser på glasoverfladen.

Hvis knivbladet bliver sløvt

Når du anvender skraberen, vil dens knivblad blive sløvt med tiden. Det vil du opdage, når skraberen pludseligt har svært ved at fjerne de fastsiddende genstande på glasfladerne. Du behøves dog ikke købe nogen ny glasskraber, når det sker. I stedet kan du blot nøjes med at købe nye knivblade til skraberen. Når du udskifter knivbladene, vil du igen have en effektiv skraber.

Hvis du gerne vil passe godt på dit knivblad

Hvis du gerne vil optimere dine omkostninger til rengøringsremedier, eller hvis du gerne vil udnytte dine redskaber bedst muligt, kan du med fordel passe ekstra godt på din glasskraber. Det kan du gøre ved at købe en glasskraber med gummiovertræk. Når din glasskraber har et gummiovertræk, bliver den nemlig beskyttet mod blandt andet stød og lignende, der kan beskadige skraberen. Overtrækket beskytter også dig, da du så undgår at skære dig på knivbladet.

Vælg blandt glasskrabere med eller uden håndtag

Når du skal købe en skraber, kan du vælge, om skraberen skal være med eller uden håndtag. Hvis du kun skal rengøre mindre områder, eksempelvis dine kogeplader, kan du sagtens købe en skraber uden håndtag. Hvis du derimod skal rengøre større områder, eller hvis du bruger den glasskraber næsten dagligt, bør du vælge én med håndtag. På den måde får du nemlig det bedst mulig greb og undgår at overbelaste dit håndled.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *