Hvilken hækkeklipper skal du vælge i Aarhus?

Det er et svært spørgsmål at besvare uden at kende til dit behov. Foruden fremdriften så er der også producenten, som du bør have i tankerne. Både Stihl, Makita, Bosch, Ryobi og DeWalt laver kvalitetsudstyr, der gør underværker i din have.

Kvalitet koster dog. Det skal du naturligvis være opmærksom på. Når det så er sagt, så kan en hækkeklipper fra Makita holde i ti år, og du kan sæson efter sæson bruge den i dit havearbejde. Det samme med en hækkeklipper fra Bosch. Bosch er kendt for at lave solidt værktøj og deres havemaskiner er ingen undtagelse.

I Aarhus er der flere steder, hvor du kan købe haveudstyr i en ordentlig kvalitet. Orientér dig fx mod Bauhaus i Viby eller STARK, der også har et bredt udvalg.

Når det så er sagt, så er det nemmeste i dag at købe sine havemaskiner online. Her kan du i ro og mag sammenligne priser og finde den helt rigtige model til den bedste pris.

Størrelsen af din have

Den vigtigste overvejelse som du bør have i mente, er størrelsen af din have

En lille have kan klippes med enten manuelt eller elektrisk udstyr. Mellemstore og større haver har muligvis brug for udstyr, der er motordrevet, mens en stor have kan skabe ubehageligheder med elektriske ledninger, som du trækker bag dig.

Er din have stor, bør du derfor styre mod trådløse elektriske eller benzinmaskine maskiner. Hvis strømkablet ikke er et problem, skal du sørge for, at det er langt nok til, at du kan komme rundt i alle afkroge af din have aarhusianske have.

Hvordan maskineriet virker, gør en forskel for dens portabilitet, og den indsats det kræver at bruge den. En manuel håndklipper betyder, at du udfører meget af arbejdet selv. En kablet, elektrisk plæneklipper vil være en bedre indsats for en have med en mellemstor græsplæne, mens en trådløs, elektrisk plæneklipper fjerner dine bekymringer for, hvor langt kablet når.

Benzin græsslåmaskiner og benzindrevne hækkeklippere er de mest kraftfulde, men kan være tunge. Trådløst el-udstyr er typisk et par tusinde kroner dyrere, end kablet, men elektriske maskiner er til gengæld billigere i drift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *